آفتابنیوز : آفتاب: فریبا عبدالمنافی اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان، افراد به واسطه
روزه گرفتن، باید 30 درصد کاهش کالری داشته باشند، اما متاسفانه به دلیل
پرخوری در وعده سحر و افطار، نه تنها کاهش وزن پیدا نمیکنند بلکه دچار
افزایش وزن نیز میشوند.
وی با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان،
باید بدانید که چه نوع غذاهایی، چه میزان و چه زمانی مصرف کنید، خاطرنشان
کرد: خوردن غذا در ماه رمضان باید در سه وعده افطار، شام و سحر باشد.
این
کارشناس تغذیه با بیان اینکه افراد نباید بعد از افطار، بلافاصله آب سرد
مصرف کنند، تصریح کرد:مصرف آب سرد باعث بروز مشکلات گوارشی میشود، ضمن
اینکه روزه داران باید سعی کنند نیم ساعت قبل از شام، از مایعات استفاده
کنند.
این کارشناس تغذیه افزود: روزه داران باید سعی کنند در وعده
غذایی خود در طول ماه مبارک رمضان، به میزان لازم میوه و سبزی بگنجانند،
زیرا مصرف این مواد غذایی، باعث تامین آب بدن در طول روز شده و تشنگی را
کاهش میدهد.
وی با انتقاد از عادت مصرف بی رویه زولبیا و بامیه در
ماه رمضان، تصریح کرد: متاسفانه افراد بنا به عادت این دو نوع شیرینی را
که عمدتا بدون نظارت بهداشت، تهیه و عرضه می شوند به میزان زیاد مصرف می
کنند که بسیار خطرناک است.
به گزارش تسنیم،عبدالمنافی در پایان فایده اصلی
روزهداری را از نظر پزشکی کنترل وزن عنوان و اظهار کرد: متاسفانه یکی از
شایعترین معضلات و مشکلاتی که امروزه دنیا با آن مواجه شده، بیماری چاقی
است که باعث بروز بیماریهای دیگر از جمله دیابت، قند خون، فشار خون و
آرتروز در افراد میشود.