کد خبر: ۲۷۷۰۴۶
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۶

سازمان حفظ نباتات کشور: استفاده از واکس تاثیری بر سلامت میوه ندارد

رییس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: استفاده از واکس در میوه هایی مثل مثل سیب، تاثیری بر سلامت محصول نداشته و بی مشکل است.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: 'محمدعلی باغستانی' روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا در برازجان بوشهر افزود: استفاده از واکس برای نگهداری بیشتر میوه هایی مثل سیب و مرکبات در انبار انجام می شود و وزارت بهداشت و درمان آن را تایید کرده است. 

وی بیان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی کشور، محصولات کشاورزی به صورت طبیعی واکس تولید می کنند که قابل خوردن است.

باغستانی ادامه داد: در کشورهای دنیا برای افزایش طول دوره انبارداری و نگهداری محصول، از واکس استفاده می کنند.

وی اظهارکرد: واکس ها بیشتر برای میوه های صادراتی با توجه به افزایش طول دوره انبارداری مورد استفاده قرار می گیرد ولی برای تولید و مصرف داخلی استفاده ازآن ضرورتی ندارد.

وی یادآور شد: طبق نمونه برداری های که وزرات بهداشت و درمان از میادین میوه و تره بار تهران انجام داده، مشکل خاصی در میوه هایی که از واکس استفاده کرده اند، وجود ندارد.

باغستانی اظهارکرد: استفاده از واکس روی مرکباتی که پوست آنها جدا می شود، نیز هیچ نگرانی ندارد. 

سازمان حفط نباتات وابسته به وزارت جهاد کشاورزی، وظیفه حفظ کشور از ورود، استقرار و پراکنش آفات و بیماریهای گیاهی را بر عهده دارد.

مطالبی در خصوص زیانبار بودن واکس میوه در برخی شبکه های اجتماعی مطرح شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین