تلاش عربستان برای برگزاری نشستهای خارج از توافق وین
هشدار ایران درباره بهشکستکشاندن نشست وین درخصوص بحران سوریه
معاون عربی افریقای وزیر امور خارجه تلاش برای برگزاری نشست های حاشیه ای مربوط به سوریه در عربستان و اردن را خارج از توافق بیانیه وین دانست و درباره به شکست کشاندن نشست وین هشدار داد.
به گزارش آفتاب نیوز، حسین امیرعبداللهیان در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما تصریح کرد: این اقدامات تلاش های سیاسی وین درباره سوریه را از مسیر طبیعی منحرف میکند و نشست وین را به شکست میکشاند.
به گزارش آفتاب، وی دوریکردن کشورها از اقدامات شتابزده درباره سوریه را ضروری دانست و افزود: نشست وین فرصت سیاسی مناسبی برای مبارزه با تروریسم و پیگیری روند سیاسی است که برخی با اقدامات خارج از توافق در پی تخریب آن هستند.
معاون وزیر امور خارجه با تاکید بر این که فقط مردم سوریه باید درباره کشورشان تصمیم بگیرند، مبارزه با تروریسم در منطقه و سوریه را نیازمند اراده جدی کشورها دانست.
به گزارش آفتاب،نشست وین 2 با هدف یافتن راهحلی برای بحران سوریه و متاثر از حملات مرگبار پاریس و با حضور نمایندگان 17 کشور جهان در وین پایتخت اتریش برگزار شد. در پایان این نشست اکثر کشورهای حاضر نتایج آن را مثبت دانسته و نسبت به حل بحران سوریه ابراز امیدواری کردهاند.