آفتابنیوز : سرویس سلامت- مطالعات تازه پزشکی نشان میدهند که خوردن صبحانه کمک میکند تا ژنهای یاریرسان به کاهش وزن فعال شوند. همچنین بر اثر صرف صبحانه سطح گلوکز خون و انسولین بهبود مییابد و از ابتلا به دیابت نوع دو جلوگیری می شود.
به گزارش آفتابنیوز، محققان توصیه میکنند که افراد پیش از ساعت ۹:۳۰ صبح صبحانه بخورند تا از مزایای آن بهرهمند شوند. این تحقیق نشان میدهد که صبحانه مهمترین وعده غذایی در روز است و سبب افزایش کارکرد ژنهایی میشود که به افراد کمک میکنند تا وزنشان کاهش یابد. بالعکس در صورت نخوردن صبحانه افزایش قند خون را در فرد شاهد هستیم که موجب افزایش وزن بدن میشود بدون توجه به آنچه افراد در بقیه روز میخورند.
«دانیلا جاکوبوویتز» در اینباره میگوید که مناسبترین زمانبندی برای صرف صبحانه در ساعات نخست صبح است و بهبود متابولیسم کلی بدن و کاهش عوارض مرتبط با دیابت نوع دو و سایر اختلالات مرتبط با سن میانجامد.
پژوهشگران روی ۳۶ داوطلب بررسی را انجام دادند که نیمی از آنان چاق بودند. تمام شرکتکنندگان در مطالعه مبتلا به دیابت بودند. در یک روز صبحانه و ناهار خوردند در حالی که در روز دوم تنها ناهار خوردند. آزمایش خون و اندازهگیری آنها در هر دو روز انجام شد. همچنین سطح گلوکز و انسولین خون آزمایش شدند. نتیجه نشان داد که خوردن صبحانه سطح قند خون و انسولین را بهبود میبخشد و در طولانی مدت سبب کاهش وزن میشود.