کد خبر: ۵۷۱۷۶۶
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۷

مرغ‌های کوچک‌تر سالم‌ترند؟

معاون بهبود تولدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: مرغی که در وزن و سن پایین کشتار می‌شود هم سالم‌تر است و هم از لحاظ اقتصادی هزینه کمتری برای تولید آن صرف می‌شود.
آفتاب‌‌نیوز :
 سید احمد زکریایی نژاد در جلسه مشترکی که با همکاری معاونت بهبود تولیدات دامی و دانشگاه کردستان به منظور بررسی علمی تولید و عرضه مرغ سایز در واحدهای تولیدی استان برگزار شد اظهار کرد: با کاهش سایز مرغ هزینه مصرف نهاده و هزینه انرژی در واحد تولیدی کم شده و تعداد دوره پرورش افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه با کاهش زمان پرورش مرغ در مرغداری‌ها، مصرف آنتی‌بیوتیک ها کاهش چشمگیری خواهد داشت و مرغ سالم‌تری در دسترس مردم قرار می‌گیرد تاکید کرد: با تولید مرغ سایز کوچک‌تر می‌توانیم در زمینه صادرات مرغ فعالیت بیشتری داشته باشیم.

ذکری‌ای نژاد افزود: در این طرح، سن کشتار ۴۲ روزه و وزن استاندارد، ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ گرم است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان، با بیان اینکه تردیدی نیست که گوشت مرغ جایگزینی سالم و مناسب برای گوشت قرمز است، خاطرنشان کرد: گوشت مرغ یکی از مهم‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شود که سرشار از پروتئین‌های مختلف است.

زکریای نژاد شاخص‌ترین و پویاترین صنعت استان کردستان را صنعت مرغداری دانست و تاکید کرد: باید از این صنعت حمایت بیشتری کنیم.

کاهش سایز مرغ برای تولیدکننده و مصرف کننده توجیه اقتصادی لازم را دارد

در ادامه این جلسه دکتر قادرزاده دکترای اقتصاد کشاورزی و مدرس دانشگاه کردستان گفت: طرح مرغ سایز دارای مزایای خاصی است و برای تولید کننده و مصرف کننده می‌تواند توجیه اقتصادی مناسبی داشته باشد.

وی اظهار کرد: با کاهش دوره جوجه‌ریزی و افزایش تعداد دوره صرفه اقتصادی مناسبی نصیب تولیدکننده و مصرف‌کننده خواهد شد.

قادرزاده خاطرنشان کرد: در این طرح کیفیت گوشت مرغ افزایش پیدا می‌کند و خطر ابتلاء به برخی از بیماری‌ها پایین می‌آید.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه در سن بالا بعضی از بیماری‌ها در سطح مرغداری شیوع پیدا می‌کند پس هرچه مرغ در سن پایین‌تری کشتار شود گوشت آن سالم‌تر است.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین