سرویس سلامت- محققان به تازگی دریافتهاند که نوشیدن کاکائو میتواند فرد را باهوشتر کرده و به او در سریعتر انجام دادن کارها کمک کند.
به گزارش آفتابنیوز؛ علت این امر فلاوانول موجود در کاکائو بوده که تقویت کننده مغز است. در بررسیای که روی داوطلبان در بریتانیا با تمرکز بر روی کورتکس پیشانی مغز که مرکز تصمیمگیری است صورت گرفته مشخص شد افرادی که کاکائوی غنی از فلاوانول نوشیده بودند کارهای پیچیده را با دقت بیشتر و به صورت سریع تری انجام داده و به اتمام رسانده بودند.
این بررسی در دانشگاه بیرمنگام صورت گرفته است. ارزیابی اسکن مغز افراد نشان میداد که سطح اکسیژنرسانی در خون نیز به دلیل وجود فلاوانول بهبود یافته بود. در این ارزیابی ۱۸ مرد سالم در فاصله سنی ۱۸ تا ۴۰ سالگی مورد بررسی قرار گرفتهاند.
فلاوانولها آنتی اکسیدانهایی مفید برای گردش خون هستند و در طیف وسیعی از مواد غذایی از جمله میوه، سبزیجات و چای وجود دارند.