سرویس سلامت- نتیجه پژوهشی نشان میدهد که خوردن منظم غذاهای تهیه شده بیرون از خانه میتواند باعث افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و مرگ زودرس در افراد شود.
به گزارش آفتابنیوز؛ این بررسی نشان میدهد که مصرف دو وعده یا بیشتر غذاهای بیرون از خانه میتواند خطر مرگ زودرس را در افراد افزایش دهد چرا که غذاهای رستورانها و فست فودیها میزان نمک، چربی و کالری بیشتری دارند و میزان غلات کامل، سبزیجات و میوه کمتری در تهیه آن به کار رفته است. در نتیجه، این نوع غذاها فاقد آنتی اکسیدانها و فیبر کافی هستند.
این بررسی توسط پژوهشگران دانشگاه آیووا صورت گرفته و در آن از دادههای حاصل از مصاحبه رو در رو با ۳۵۰۸۴ فرد بزرگسال بیش از ۲۰ ساله استفاده شده است.