پژوهشگران دانشگاه پزشکی هاربین چین در بررسیای تازه دادههای ۲۱۵۰۳ فرد بزرگسال امریکایی بالای ۳۰ سال را مطالعه کردهاند و به دنبال یافتن ارتباط بین عادات غذایی و مرگ و میر بودند.
به گزارش آفتابنیوز؛ نتیجه این بررسی نشان داد که میان وعدههایی مانند چیپس خطر مرگ را در افراد تا ۵۰ درصد افزایش میدهند. همچنین، خطر مرگ و میر ناشی از ابتلا به بیماری قلبی و عروقی را به میزان ۴۴ تا ۵۷ درصد افزایش میدهند. این در حالی است که گنجاندن میوه و سبزیجات در وعدههای غذایی میتواند به کاهش خطر مرگ و میر کمک کند.
این بررسی نشان داد صرف میوه به عنوان ناهار و سبزیجات برای شام و نخوردن مواد نشاستهای مانند چیپس به عنوان میان وعده خطر مرگ زودرس را به میزان ۵۰ درصد کاهش میدهد.
پژوهشگران چینی اشاره کردهاند که الگوی غذای غربی نسبت بالاتری از چربی و پروتئین را در خود دارد در حالی که برای سلامت بیشتر باید در وعدهها و میان وعدههای غذایی میوه و سبزیجات بیشتری را قرار داد.
خوردن میوه به عنوان ناهار ۳۴ درصد باعث کاهش خطر مرگ ناشی از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی میشود در حالی که مصرف پنیر و گوشت به میزان ۴۴ درصد بر خطر مرگ و میر بر اثر این بیماریها میافزاید.
نتایج این بررسی در نشریه انجمن قلب امریکا منتشر شده است.