کد خبر: ۷۴۰۹۴۳
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۰
مصرف شکر افزوده به مواد غذایی نباید بیش از دو قاشق چایخوری (۱۰ گرم) در روز باشد زیرا مصرف بیش از حد شکر می‌تواند باعث ایجاد یا تشدید مشکلات مختلف سلامتی شود. همچنین شکر افزوده به غذاها و نوشیدنی‌ها و نیز قندهایی که به طور طبیعی در عسل، شربت‌های طبیعی و آبمیوه‌های شیرین‌نشده، اسموتی‌ها و پوره‌ها یافت می‌شوند، نباید از پنج درصد کالری دریافتی روزانه فرد بیشتر شوند. در این اینفوگرافیک با برخی از ضررهای مصرف زیاد شکر آشنا خواهید شد.
بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین