لورن منیکر، متخصص تغذیه و نویسنده چندین کتاب در زمینه تغذیه مناسب در مصاحبهای با Eat This, Not That، از محصول مورد علاقه میلیونها نفر میگوید که میتواند به سلامت آسیب برساند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد که مصرف بیش از حد هر نوع پنیر میتواند منجر به مشکلات قلبی شود، بنابراین مهم است که بدانیم چه زمانی باید آن را متوقف کنیم. منیکر بیان داشت: پنیر میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب باشد، اگر وعدههای آن در اندازه مناسب باشد و همراه با سایر غذاهای سالم مصرف شود.
اگر هر روز کمی پنیر بخورید، چه اتفاقی در بدن شما می افتد؟
در عین حال، به نظر این متخصص تغذیه، پنیر خامهای مضر ترین نوع پنیر است، زیرا حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده است و به ویژه غنی از عناصر کمیاب مفید نیست.
به طور متوسط دو قاشق غذاخوری پنیر خامهای حاوی ۱۰ گرم چربی است که ۱۵ درصد نرمال روزانه بوده که از این میزان ۵.۹ درصد آن چربی اشباع میباشد که ۳۰ درصد نرمال روزانه را تشکیل می دهد.