غنیترین منابع منیزیم دانهها و آجیل است، اما غلات کامل، حبوبات و سبزیجات سبز برگ نیز منابع نسبتا غنی هستند.
در زیر محتوای منیزیم در ۱۰۰ گرم برخی از بهترین منابع منیزیم را میبینید:
بادام: ۲۸۶ میلی گرم
دانه کدو تنبل: ۵۳۵ میلی گرم
شکلات تلخ: ۱۵۲ میلی گرم
بادام زمینی: ۱۶۸ میلی گرم
ذرت بوداده: ۱۴۴ میلی گرم
سایر منابع عالی منیزیم شامل دانه کتان، دانه آفتابگردان، دانه چیا، کاکائو، قهوه، بادام هندی، فندق و جو دوسر است. منیزیم همچنین به بسیاری از غلات صبحانه و سایر غذاهای فرآوری شده اضافه میشود.
اگر فردی از بیماری مانند دیابت رنج میبرد که باعث از دست دادن منیزیم میشود، مهم است که مقدار زیادی از منابع منیزیم یا مکملهای آن را مصرف کند.