سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه مینهسوتا آمریکا، در این باره میگوید: «وقتی که ما بیش از اندازه مواد قندی مصرف میکنیم میزان اضافی آن تبدیل به چربی شده و ذخیره میشود.»
وی در ادامه میافزاید: «این بافت چربی مستقرشده در اطراف قلب و اطراف شکم موجب آزادشدن مواد شیمیاییای در بدن میشود که میتواند برای سلامت قلب مضر باشد.»
در این مطالعه، محققان مصرف بلندمدت نوشیدنیهای قندی (نظیر نوشابههای گازدار) و موادخوراکی حاوی قندهای افزودنی (مانند غذاهای فراوری شده) و ارتباط شان را با ذخایر چربی در اطراف قلب و سایر اعضاء بررسی کردند.
این مطالعه شامل بیش از ۳۰۰۰ فرد جوان سالم بود.
یافتهها نشان داد مصرف مقادیر بیشتر نوشیدنیهای قندی و موادقندی افزودنی در طول یک دوره ۲۰ ساله با انباشت چربی بیشتر در اطراف اعضای بدن مرتبط است.
از سوی دیگر، رسوبات چربی با ریسک بالاتر بیماری قلبی و دیابت مرتبط است.