قهوه سیاه سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامینهای B ۲ و B ۳، منیزیم، پتاسیم و سدیم است و علاوه بر این، یک نوشیدنی با کالری صفر است که به حفظ وزن سالم و تحریک متابولیسم کمک میکند.
اگرچه قهوه سیاه همیشه موضوع بحث در مورد عوارض جانبی آن بر روده یا مغز بوده است. اما مطالعات فواید علمی قهوه برای سلامتی را آشکار کرده است.
از سرطان جلوگیری میکند: طبق برخی مطالعات، نوشیدن قهوه ممکن است به کاهش انواع خاصی از سرطان کمک کند. بررسی ۲۸ مطالعه روی قهوه و سرطان نشان داد شرکتکنندگانی که قهوه سیاه مینوشیدند خطر ابتلا به سرطان کبد و آندومتر را کاهش میدهند.
محافظت در برابر بیماریهای عصبی: قهوه به طور گستردهای برای افزایش تمرکز استفاده میشود. مطالعات نشان داده است که محتوای کافئین موجود در قهوه به عنوان یک ماده نوتروپیک، شناختی یا تقویت کننده مغز شناخته شده است. محققان همچنین خاطرنشان کردند که این ماده از بیماری پارکینسون محافظت میکند.
از سیروز جلوگیری میکند: قهوه در برابر بیماریهای کبدی مانند سیروز و سرطان کبد محافظت میکند. مطالعات زیادی وجود دارد که نشان داده است قهوه چگونه بر سلامت کبد تأثیر میگذارد.
خلق و خو و تمرکز را بهبود میبخشد: قهوه سیاه به طور گستردهای به عنوان یک محرک انرژی استفاده میشود. بر اساس یک مطالعه، که در آن ۵۹ بزرگسالی که قهوه معمولی مینوشیدند، مقایسه شدند، آنها دریافتند که قهوه به بهبود خلق و خو و عملکرد مغز در افرادی که قهوه سیاه مینوشیدند کمک میکند.
خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد: نوشیدن قهوه سیاه به طور منظم ممکن است به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کند
کاهش وزن: نوشیدن قهوه سیاه ممکن است به سوزاندن کالری کمک کند. همچنین شواهد نشان میدهد که قهوه به کاهش وزن کمک میکند.
سرعت متابولیسم را افزایش میدهد: برخی مطالعات نشان داده اند که قهوه سیاه به افراد کمک میکند تا میزان متابولیسم خود را افزایش دهند.
عملکرد ورزش را افزایش میدهد: محتوای کافئین موجود در قهوه به بهبود عملکرد فیزیکی در حین ورزش یا ورزش کمک میکند.
سرشار از آنتی اکسیدان: قهوه نیز به اندازه میوهها و سبزیجات آنتی اکسیدان بدن را تامین میکند.